Már 250 ezer felhasználója van a Revolutnak Magyarországon


Budapesten találhatjuk meg a legtöbb ember tárcájában a Revolut kártyát, de Pécs, Debrecen és Miskolc is erős. Jövőre cél a félmillió felhasználó.

Budapesten százezren, Szegeden, Debrecenben és Pécsen több ezren használják már a Revolutot – áll a londoni székhelyű fintech közleményében. A cég eddig 172 milliárd forint értékben dolgozott fel tranzakciókat Magyarországon.

Az évet nyolcadennyi ügyféllel kezdte a Revolut Magyarországon. A közlemény szerint:

A vállalat azért tudta ilyen gyorsan bővíteni felhasználói táborát Magyarországon, mert lehetővé teszi felhasználóinak, hogy kiemelkedően jó valutaárfolyamon tudjanak külföldön vásárolni vagy egy másik országba pénzt utalni.

A sikerhez azonban lehetett némi köze a nyár közepén elindított reklámkampánynak, amely minden meghívott új regisztráló után pénzzel jutalmazta a meghívót küldő felhasználókat. 

A Revolut felhasználói tábora elképesztően gyorsan bővül. Csupán október hónapban 40 ezer új felhasználót üdvözölhettünk Magyarországról

– idézi a közlemény Nicoleta Scarlatot, a Revolut közép-európai bővülésért felelős vezetője. A cég jövőre az 500 ezer magyarországi felhasználót célozta meg.

https://garas.blogstar.hu/./pages/garas/contents/blog/86398/pics/lead_800x600.jpg
 
Feliratkozás blogértesítőre

Ha mindennap szeretnél értesülni a legfrissebb bejegyzésekről, akkor iratkozz fel a blogértesítőre.

Feliratkozom

Hozzászólások

Ezeket a cikkeket olvastad már?